Blinky Bill, het schattige Australische koalabeertje maakt met zijn vriendjes een wereldreis in een luchtballon. Jij mag ook met hen mee! Jullie komen samen op allerlei plaatsen op de wereld waar je ook nog leuke dingen te weten kunt komen. Blinky Bill doet graag spelletjes en Mijnheer Wombat houdt van verhalen voorlezen en hij heeft dia's van allerlei dieren op de hele wereld die hij je graag laat zien. Al zin om mee te gaan ?


Prijzen herzien: dinsdag, 9 februari 1999 21:48:46. Al onze prijzen zijn exclusief 17,5% BTW. Onze leveringsvoorwaarden zijn op al onze leveringen van toepassing. Als Macintosh leverancier leveren wij alleen produkten die geschikt zijn voor het Macintosh platform.
Prijzen herzien: maandag, 10 november 2003 19:53:23 Via deze site leveren wij alleen aan zakelijke gebruikers. Consumenten verwijzen wij naar onze consumenten-site. Al deze prijzen zijn exclusief 19% BTW en in EURO's. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze prijzen zijn enkel geldig bij bestelling via deze internet-site. Onze leveringsvoorwaarden zijn op al onze leveringen van toepassing. Ruilen is bij ons helaas niet mogelijk. Let dus goed op bij het bestellen. Als Macintosh leverancier leveren wij alleen produkten die geschikt zijn voor het Macintosh platform.